شنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

بیست و سومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و چهارمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) در روزهای 28 الی 30 اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار خواهد شد.

محورهای همایش آموزش علوم پزشکی شامل فعالیت های نوآورانه (توسعه ای) و پژوهش های آموزشی در کلیه مقاطع و رشته های علوم پزشکی در 9 حیطه زیر می باشد:

🔹برنامه ریزی درسی
🔹یاددهی و یادگیری
🔹ارزیابی دانشجو
🔹ارزشیابی دوره و هیات علمی
🔹یادگیری الکترونیکی
🔹مدیریت و رهبری آموزشی
🔹مشاوره و حمایت دانشجویی
🔹توانمندسازی اعضای هیات علمی
🔹پژوهش در آموزش علوم پزشکی

محورهای شش گانه جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی به شرح زیر می باشد:

🔹برنامه ریزی درسی
🔹یاددهی و یادگیری
🔹ارزشیابی آموزشی
🔹مشاوره و حمایت دانشجویی
🔹یادگیری الکترونیکی
🔹مدیریت و رهبری آموزش

مهلت ارسال خلاصه مقالات و آثار ۱ دی ماه لغایت ۱ بهمن ماه ۱۴۰۰ می باشد.  علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس  ichpe.org/fa مراجعه نمایند.

ضمنا سامانه جشنواره شهید مطهری به نشانی motahari15.behdasht.gov.ir راه اندازی شده و آماده بارگذاری فرآیندهای برتر دانشگاهی از اول دی ماه به مدت دو هفته است.

راهنمای تدوین ایده های نوآورانه آموزشی

آیین نامه بخش دانشجویی پانزدهمین جشنواره شهید مطهری