چهارشنبه, ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

دانشجویان یکی از ذینفعان اصلی نظام آموزشی هستند و وجود ساز و کار دائمی برای بهره گیری از مشارکت آنان در مسیر بهبود نظام آموزشی ضروری است. استفاده از توانمندی و ظرفیت­ های دانشجویان به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه آموزش علوم پزشکی نیازمند یک تشکل ساختارمند دانشجویی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی می باشد که در سیاست گذاری، برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی فعالیت های نوآورانه و توسعه ای در حوزه آموزش علوم پزشکی و در تمام سطوح برنامه آموزشی دانشکده مشارکت نمایند.

بدین وسیله، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی سیرجان، از تمامی دانشجویان واجد شرایط، جهت عضویت در کمیته دانشجویی توسعه آموزش دعوت به همکاری می­ نماید. دانشجویان گرامی می­ توانند جهت درخواست عضویت، از تاریخ ۲۶ مهرماه لغایت ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۰ فرم ثبت نام را تکمیل و ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت نیاز، اعضای نهایی کمیته از طریق مصاحبه از میان متقاضیان انتخاب می شوند.

شرایط عضویت در کمیته:

۱-علاقه مندی به فعالیت های توسعه و بهبود آموزش علوم پزشکی

۲-شایستگی آموزشی و احراز حداقل معدل ۱۵ در آخرین نیمسال تحصیلی

۳-پایبندی به ارزش های اخلاقی و عدم سوء رفتار حرفه ای

برخی از مزایای عضویت در کمیته دانشجویی:

کسب امتیاز جهت استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان

امکان همکاری در طرح های پژوهش در آموزش و دانش پژوهی