جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشكی، از فروردین ماه 1394 در دستورکار معاونت آموزشی وزارت بهداشت قرار گرفت و پس از اتمام مراحل کارشناسی و تدوین سند در مهرماه همان سال توسط جناب آقای دکتر باقر لاریجانی ابلاغ گردید. برنامه تحول آموزش علوم پزشكی در قالب بسته های تحولی حول موضوعاتی همچون مرجعیت علمی، پاسخگویی و عدالت محوری، دانشگاههای نسل سوم، توسعه راهبردی برنامه های آموزشی، آمایش سرزمینی و مأموریت گرایی، اعتلای اخلاق حرفه ای، بین المللی سازی آموزش علوم پزشكی، توسعه آموزش مجازی، ارتقای نظام ارزیابی و اعتباربخشی مؤسسات و بیمارستان های آموزشی و ارتقای زیرساخت های آموزش علوم پزشكی به منظور تحقق تأمین نیازهای ملی و حضور در عرصه های منطقه ای و جهانی با رویکرد تحول و نوآوری، تدوین گردید. در طی دوره هفت ساله پس از تصویب و ابلاغ طرح تحول آموزش، این برنامه الهام بخش هزاران پروژه و مداخله کوچک و بزرگ در دانشگاههای علوم پزشکی کشور بوده است.

با آغاز دولت سیزدهم و با عنایت به توصیه ها و رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، طرح عدالت و تعالی نظام سلامت با تلاش خبرگان و صاحب نظران حوزه سلامت و با هدف ارتقای کمی و کیفی عادلانه شاخص های سلامت و آموزش علوم پزشکی کشور تدوین گردید.

این برنامه در هشتاد و سومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در تاریخ 1400/12/15 به تصویب رسید. در این برنامه پاسخگویی اجتماعی، بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی، بهره مندی از علوم و فناوری های همگرا، کارآفرینی و کسب و کارهای دانش بنیان و توجه ویژه به اخلاق، تعهد حرفه ای و سلامت معنوی در راستای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز حوزه سلامت مورد تاکید قرار گرفته اند که تحقق هر یک از آنها می تواند راهگشای برآورده ساختن نیازهای آموزش عالی سلامت در کشور باشد و در تحقق شعار ارزشمند و کاربردی سال 1401 که تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است، موثر باشد.  

 

 

 

  

 

 

 برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در  آموزش علوم پزشکی

 

 

 

 شیوه نامه اجرایی 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  شاخص های کارگروه های تخصصی  

 

 

شاخص هاي کارگروه های تخصصی در سال 1402

 

 

دسترسی سریع

Template Design:Dima Group